Akvarijum sa ribicama predstavljaju pravi jedan univerzum u malom. Odmara oči, opušta, a možemo posebno da pričamo o tome koliko lepo može da izgleda. U zadnje vreme, dovoljno je samo da zamislite kakav akvarijum želite i da vam baš takav ukrasi dnevnu ili spavaću sobu, trpezariju, ili pak terasu. Ribice ne možete ne voleti, kao ni efekat koje one imaju. U moru prelepih akvarijuma, mi smo se opredelili za 10 najlepših, ali i najinteresantnijih. Možda posle ovih slika baš vi poželite neki sa naše liste.

akvarijum_kao_sto

Foto: webpark.ru

Jednom za svagda je otkriven način da se dosadni i jednolični kancelarijski prostor u kome se provodi sve više vremena oplemeni i postane neuporedivo prijatnije mesto za rad.

akvarijum_krevet

Foto: Pinterest

Uz ovakav krevet, snovi mogu biti samo slatki i morski.

danska

Foto: youtube.com

Krećući se kroz ovaj vodeni tunel hotela u Danskoj, nećete imati izlaza, no da se osetite kao Mala sirena usred ovog nestvarnog plavog sveta.

dubai

Foto: jazarah.net

Jednostavno, znajući da je Dubai grad čuda, ovakav akvarijum je upravo nešto što se u potpunosti uklapa u priču iz 1001 noći.

hotel_berlin

Foto: TripAdvisor

Dizajneri i arhitekte berlinskog “Radisoon Blu” hotela nisu mogli naći kreativnije rešenje za enterijer hola, koji vas natera da se zapitate da li je realno da ovako nešto postoji i da vi upravo pred tim i stojite.

kucni_akvarijum

Foto: Pinterest

Imate zakrivljen zid koji ne znate kako da iskoristite, a želite nešto i više nego originalno? Evo jedinstvenog i po malo nestvarnog rešenja.

kuhinja

Foto: geekologie.com

Idealno rešenje za dame koje ne vole da provode vreme sa keceljom oko struka i da mirišu na kuvano jelo.

okeanario_lisabon

Foto: Pinterest

“Oceanario”, koji se nalazi u Lisabonu, još jedan je primer fantastičnog spoja neukrotive prirodne lepote i bezgranične ljudske dovitljivosti, da morski svet učini svuda dostupnim.

okinava_japan

Foto: jpninfo.com

Japanska Okinava je svakako našla način da impresionira ljubitelje podvodnog sveta, uvrštavajući kit-ajkule u njihov novi životni prostor. Mora se priznati, budi divljenje i strahopoštovanje.

sed_cikago

Foto: theknockturnal.com

Čikaški akvarijum, koji se smatra atrakcijom grada, zaista može da stane u red najlepših podvodnih svetova, pogotovo zbog sveobuhvatnog efekta koji stvara i neponovljivog osećaja koji pruža dok ste u njemu, ispod njega, pored njega…

Naslovna fotografija: Free Creatives