Pogledajte našu listu 10 najkorisnijih sajtova, od kojih će bar nekoliko njih sigurno skratiti vaše vreme provedeno na internetu, bilo poslovno, bilo privatno. Pitaćete se gde su bili do sada!

  1. 10MinuteMail

Ovaj sajt vam nudi mogućnost pravljenja privremene imejl adrese, što ubrzava i olakšava logovanje na određene sajtove, forume i sl. bez bojazni da će vaš privatni imejl biti iskorišćen u komercijalne svrhe.

  1. PicMonkey

Ovo je jedan od najjednostavnijih programa za obradu fotografija, a pritom praktičan i ne zahteva prehodno znanje fotošopa i sličnih programa. Rad u ovom programu je olakšan do maksimuma. Isprobajte ga.

2

  1. BugMeNot

Još jedan sajt koji olakšava logovanje na druge sajtove. Ovaj sajt vam nudi već kreirane naloge koje možete koristiti za logovanje na sajt koji želite.

3

  1. StumbleUpon

Vi izaberite kategorije vaših interesovanja, a StumbleUpon će vam ponuditi sajtove na zadatu temu.

  1. Wordmark

Konačno možete da izaberete font koji tražite i da istog momenta proverite kako bi isti izgledao na vašem računaru.

5

  1. Gnoostic

Upišite imena 3 benda ili muzička izvođača koje volite i koji su po vašem ukusu, i Gnoostic će vam izlistati sve slične muzičare. U prevodu, gugla za vas.

6

  1. Mathway

Rešite naraznovrsnije matematičke zadatke velikom brzinom, ali ne iskorišćavajte mogućnosti koje vam nudi ovaj sajt, ukoliko ste srednjoškolac, ipak nešto morate i sami naučiti.

  1. TwoFoods

Pitate se šta da jedete? Hteli biste nešto  niskokalorično. Uporedite kalorije dvaju namirnica, pa se odlučite za onu koja vam više odgovara.

8

  1. Goo.gl

Skratite predugačak URL u samo jednom potezu.

9

  1. Iconfinder

Evo konačno sajta koji će vam ponuditi ikonice za ono čime se bavite i više nećete konstantno koristiti identične ikonice u prezentacijama ili katalozima.

10

Naslovna fotografija: http://www.pennapowers.com