Ako ste mislili da i dalje možete tek tako otići u svoju spavaću sobu i zaspati, grdno ste se prevarili. U moderno doba najezde razno raznih gedžeta koji zabavljaju, pomažu, olakšavaju i oduševljavaju, ni vaša spavaća soba nije ostala pošteđena. Da se lepše opustite, da lakše zaspite, da duže spavate i da se bolje probudite, pomoćiće vam upravo ovih 10 „bedroom gadget“-a.

Foto: hammacher.com

Foto: hammacher.com

Sat sa alarmom koji miriše na kafu i kolačiće. 10 kapsula sa različitim mirisima budiće vas daleko umilnije nego sintetički zvuk alarma na koji smo ogluveli.

Foto: sleepgadgets.io

Foto: sleepgadgets.io

“Bed Jed” sistem za regulisanje temperature dušeka. Dobro poznata priča, dok je vašem partneru pretoplo, vama su se smrzle noge? E pa, sada se može ugoditi i vama i vašoj boljoj polovini, sa ovim sjajnim termoregulatorom dušeka, gde svako svoju polovinu kreveta može podesiti, odnosno, zagrejati ili ohladiti, prema svojim potrebama.

Foto: techpp.com

Foto: techpp.com

Držač za telefon. Treba li dodatno da opisujemo ovaj gedžet koji nas tera da se zapitamo kako smo bez njega uopšte mogli do sada…

Foto: businessinsider.com

Foto: businessinsider.com

Jastuk koji se obavija oko tela. Idealno pametno rešenje za sve one koji vole da su u krevetu potpuno okruženi jastucima, u ovom slučaju jednim velikim! Savršeno!

Foto: kapemvun.info

Foto: kapemvun.info

Mini frižider u obliku noćnog stočića. Recite zbogom ustajanju i odlasku do kuhinje po hladno piće ili sladoled taman kad ste se savršeno namestili i udobno opustili. Dovoljno je samo da ispružite ruku i uzmete šta vam duša ište iz svog novog mini frižidera, savršeno smešten u oblik noćnog stočića.

 

Foto: sharperimage.com

Foto: sharperimage.com

“MP3” jastuk. Posebno dizajniran jastuk sa USB ulazom, preko koga je moguće povezati MP3 plejer,  tako da svoje omiljene melodije čujete i u toku noći, kao da dolaze iz vašeg jastuka, bez slušalica i komplikovanih dodataka.

Foto: amazon.com

Foto: amazon.com

Fascikla za krevet. Savršeno ako imate još posla, ali biste ipak da ga obavljate iz ležećeg položaja, a ne volite da sve i svašta stoji rasuto po krevetu. Dakle, red, rad i odmor.

Foto: kolkatadj.club

Foto: kolkatadj.club

Zavesa koja propušta svetlo i vazduh, ali ne i ljubopitljive poglede. Idealno za sve nas kojima prozor spavaće sobe gleda u komšijske prozore. Dizajnirana tako da propušta svetlost, ali ne i UV zrake. Samo treba da odaberete svoj dezen.

Foto: theweekendedition.com.au

Foto: theweekendedition.com.au

Alarm u obliku prostirke. Još jedan gedžet koji bi se bez problema uklopio u vašu spavaću sobu. Preko aplikacije ga možete povezati sa svojim telefonom, podesiti vreme kada želite da vas probudi, a kada počne da se oglašava, ugasiće ga jedino pritisak vaših stopala kada ustanete. Idealno, zar ne?

Foto: warmncool.com

Foto: warmncool.com

USB patofne koje greju. Gotovo je sa hladnim nogama tokom zime, jer ćete pravo iz toplog kreveta uskočiti u tople patofne, unapred podešene da greju.

Naslovna fotografija: YouTube