Blistali su tokom svojih karijera kao najsjajnije zvezde na nebu. Dovodili su nas svojim pobedama u euforična stanja, plakali smo kao deca zbog njihovih poraza, i uvek smo se trudili da saznamo neku pikanteriju iz privatnih života. Ovom prilikom vas upoznajemo sa onim čime se bave u slobodno vreme, kada nisu super zvezde, pred objektivima kamera i fotoaparata.

 Ronaldinjo_karaoke

Ronaldinjo obožava karaoke.

Dečko koji je zadivio svet svojim fudbalskim talentom, prosto obožava karaoke. Nekadašnji as Barselone, pravi senzaciju gde god da se pojavi. (Foto: digital.vpr.net)

 Macevanje_Bekam

Dejvid Bekam voli mačevanje.

Legenda engleskog fudbala, u slobodno vreme bira da se posveti ovom gracioznom i opasnom hobiju, za koji je dobijao instrukcije od Toma Kruza i Vila Smita. (Foto:www.macevanje.net)

 Kockanje_Džordan

Majkl Džordan voli da zavrti kocku

Po završetku gotovo nestvarne, a fantastične košarkaške karijere, ova zvezda, pored golfa, voli ponekad i da se kocka, no, naravno, bez posledica.

Tajger_Vuds_podvodno_ronjenje

Tajger Vuds preferira podvodno pecanje harpunom

Pošto je burna i turbulentna karijera okončana, ne čudi da je izabrao ovakav hobi, koji mu omogućava da se potpuno opusti i zaroni u plave dubine. (Foto: www.spearfishing.co.uk)

Tim_Dankan_igrice

Tim Dankan uživa u video igricama

Toliko voli video igrice na temu zmajeva i čarobnjaka, da je tražio od saigrača da ga zovu „Merlin“, kada je došao u tim San Antonija. (Foto:www.entrepreneur.com) 

Ronaldo_bing0

Kristijano Ronaldo igra Bingo

Posebno voli Bingo, pa ga i kod kuće igra preko DVD-ja. Navodi da je jedan od razloga i taj što mu ova igra pomaže da bolje savlada engleski jezik. (Foto:www.hollandcasino.nl)

 

Lov_Zlatan_Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović ide u lov.

Da zaista uživa u lovu, govori i podatak, da je jednom prilikom ubio losa, koji je bio težak čak 500 kilograma. (Foto: wallpapersafari.com)

 

Plejstejšn_Mesi

Lionel Mesi sve zaboravi kad igra plejstejšn

U slobodno vreme, fudbalski teren mu zamenjuje džojstik, uz pomoć koga, ništa manjom žestinom, pobeđuje protivnike u ovoj kompjuterskoj igrici. (Foto: www.pushsquare.com)

 

Bubnjevi_Peter_Čeh

Peter Čeh svira bubnjeve

U vreme kada se opušta od terena i lopte, jedan od najboljih fudbalskih golmana današnjice, svira bubnjeve i može se konstatovati da i te kako poseduje sluh i talenat.

(Foto:www.learntoplaymusic.com) 

Magija_Džeri_Lukas

Džeri Lukas postao mađioničar

Po okončanju fenomenalne košarkaške karijere, hobi mu je postalo izvođenje mađioničarskih trikova, kroz igrice koje poboljšavaju memoriju. (Foto: www.techgyd.com)

Izvor foto: www.wallpaperswide.us