Decenije su prošle, od kad su najpoznatije Diznijeve sijamske mačke iz crtanog filma „Maza i Lunja“ likovale tajno haosu koji su izazvale za svega par minuta. Od tada pa do danas, pregršt je primera, što dokumentovanih, što prepričavanih, kada su mačke likovale svojim zločestim akcijama. Polomljene vaze, rupičaste zavese, izgriženi sendviči, iscepkane novine, dlakava odeća, prolivena kafa. Nabrojali smo neke od lakših prekršaja koje naši omiljeni zločinci često čine, a šta oni imaju da kažu na to, evo, uverite se sami. Pokajanje? Definitivno nije na listi mačijih osobina.

Foto: pinterest.co.uk

Foto: pinterest.co.uk

Komšo, hahaha, ovaj tvoj svež beton, hihihi, nešto ti se pokvarilo ovde, hehehe, kao da je neka mačka prošla kroz njega može biti!?

 

Foto: mom.me

Foto: mom.me

Posadila petunije u one zgodne i široke saksije, pa se pita što je moj pesak danima čist, aaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah, žene…!

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Jooooj kad vidi kupatilo hihihihihihihhihiihhiih, a tek orman u njegovoj sobi ahahahahahahahhahahahaha!!!

 

Foto: lap-lap.ru

Foto: lap-lap.ru

Hehehehehehehehe pa dobro, možda ja imam kljove, ali onaj ručak što si ga skuvala, eno imaš ga na pločicama u kuhinji, hladi ti se taman da ne jedeš vruće…

Foto: old.pikabu.ru

Foto: old.pikabu.ru

Utrnula ti ruka, kažeš? Imaš utisak kao da nije tvoja jer sam se ugojio, veliš? Eeeexcellent…

 

Foto: funnyjunk.com

Foto: funnyjunk.com

Kao lilihip slatki momenat u kome je shvatio da pas ide kod veterinara, a ne on i osmeh pravo iz mačećeg pakla bez koga ništa ne bi bilo isto!

 

Foto: amazon.com

Foto: amazon.com

Kaže nemoj da se penješ na prostirku sad sam je očistila! Aahahahahahaahah pa kud ću ako ne na čistu prostirku ženo Božija!

 

Foto: badbearmedia.com

Foto: badbearmedia.com

Kad smo se pogađali, niste spominjali da ne jedem iz otvorene šerpe i da ne izvlačim hranu iz otvorenog frižidera, tako da… Hehehehehehehehehe…

 

Foto: girlschannel.net

Foto: girlschannel.net

Niste spavali celu noć zbog mene? Aahahahahahahha, a znate šta je dobra vest? Nećete ni večeras!!! Hahahahahahahahahha!!!

 

Foto: pinterest.co.uk

Foto: pinterest.co.uk

Otkud ja znam što je tvoj voljeni pas u ostavi zaglavljen i što je dnevna soba rasturena, nisam se pomakao, gledam neki zanimljiv film (za sebe: hehehehehehehehe kad bi samo znala šta se sve zbilo za tih paklenih sat vremena dok si šopingovala, ne bi više nikada ostavila Džekija samog…)!

 

Nasslovna fotografija: ZoranPhoto – DeviantArt