Konačno je zamirisalo dugo očekivano proleće, a sa njim i nove aktivnosti, za koje smo tokom zime bili uskraćeni. I kao što je proleće uvek vesnik nekih novina, tako smo i mi odlučili da vam predstavimo neke, više nego „cool“ gedžete, koje ćete ovog proleća zaista zavoleti!

 

Foto: qoo10.sg

Foto: qoo10.sg

Digitalna sveska „Rocketbook Wave“.

Naravno, ovo je sve samo ne obična sveska, jer sve što u njoj zapišete posebnim kompletom olovaka i markera, čas posla može nestati ako je stavite u mikrotalasnu pećnicu, a takođe jednim klikom uz pomoć aplikacije na vašem telefonu možete sve sa papira prebaciti u digitalni format.

 

Foto: medium.com

Foto: medium.com

„Foobot“.

Sa prolećem dolazi i češće otvaranje prozora, pa verujemo da će vam ovaj gedžet koji kontroliše vlagu i nivo alergena u vazduhu biti od velikog značaja, pogotovo ukoliko i vi muku mučite sa prolećnim alergijama.

 

Foto: mec.ca

Foto: mec.ca

„BioLite PowerLite Mini“.

Portabl baterijska lampica, koju možete puniti čak i preko svog pametnog telefona. Jednom napunjena do kraja, može da traje i do 52 sata, a savršena je za kampovanja, kao i čitanje po mraku.

 

Foto: fbcbellechasse.net

Foto: fbcbellechasse.net

„Tentsile Connect Tent“.

Savršeni šatori koji se kače za drveće, tako da ne morate da brinete šta sve mili ispod as, ili ko sve može naići na vaš šator dok spavate na zemlji. Ukupne su nosivosti od 340 kilograma, što znači da u njega bez problema mogu stati odrasla osoba i dvoje dece. Savršen gedžet za neobično kampovanje u vazduhu.

 

Foto: balancemmc.com

Foto: balancemmc.com

„Edyn Garden Sensor“.

Sa dolaskom proleća odlučli ste da oplemenite svoju baštu. Svakako, ali ne bez ove naprave, koja meri vlažnost zemljišta, hranljivost, zasićenost i temperaturu, a očitane podatke možete u bilo kom trenutku proveriti preko aplikacije na svom pametnom telefonu, sa kojim se lako povezuje.

 

Foto: clutchbagsblog.com

Foto: clutchbagsblog.com

„Rebecca Minkoff“.

Ovo nije samo „stylish“ narukvica ovo je ustvari USB kabl, uz pomoć koga možete puniti svoj mobilni telefon. Idealan za devojke koje prolećne dane ne provode u kući.

 

Foto: pcmag.com

Foto: pcmag.com

„Frames“ naočare.

Da, sjajne naočare za sunce, ali i neka vrsta MP3 uređaja, kojim se čuveni „Bose“ ponosi. Ono što oduševljava jeste da ćete slobodno moći da slušate svoju muziku, bez dodataka koji se stavljaju u uši, a da to nikome oko vas ne smeta! Idealno za duge šetnje.

 

Foto: itechfuture.com

Foto: itechfuture.com

„Cone“.

Prvi kompijuterski miš, koji dolazi, umesto u standardnom obliku, ono u kupastom! Zvuči kao neočekivano i zabavno prolećno osveženje, zar ne?

Foto: youtube.com

Foto: youtube.com

„iMocro“.

Minijaturni mikroskop, koji vrlo lako možete koristiti uz svoj mobilni telefon, kačenjem ovog uređaja na kameru telefona.

 

Foto: accurateled.com

Foto: accurateled.com

LED traka sa senzorima.

Idealno, prijatno za oko i više nego korisno noćno osvetljenje, koje neće poput lampe ili lustera privlačiti insekte, a opet, nećete sedeti u mrklom mraku. Romantično i korisno!

Naslovna fotografija: es.videoblocks.com