Uđete, obavite šta imate i izađete. Usput malo i uživate. Jeste, tako jednostavno je bilo nekada, pre pojave onih sitnih malih gedžeta bez kojih teško da možemo da zamislimo svakodnevni život, pa ni boravak u kupatilu. Sitne lampice, mali uređaji, nevidljivi držači, fantastina rešenja, sve to može stati u vaše kupatilo, verovali ili ne, a evo i 10 dokaza da znamo šta govorimo.

brisac_za_ogledalo

Foto: designrulz.com

Zamagljeno staklo sa koga se sve sliva i ne vidi ništa? Zaboravite na to i nabavite jedan brisač za staklo. Koliko god blesavo izgledalo, odmah kada ga prvi put upotrebte shvatićete da je brisanju ogledala posle kupanja došao kraj.

cedjenje_paste_za_zube

Foto: sites.google.com

Tuba sa pastom kojoj ste uradili sve a unutra je ostalo još dosta? Od danas više ne!

 

dart_vejder_tus

Foto: binge.bh

Specijalno dizajnirano za one koji obožavaju “Star Wars” sagu, a posebno za one koji obožavaju mrašng Sita Dart Vejdera!

 

drzac_za_papir_vitez

Foto: pinterest.com

Ako poznajete nekoga ko uživa u pričama o hrabrim srednjovekovnim vitezovima i vrlim gospama, evo idealnog poklona kome neće moći a da se ne oduševi.

 

drzac_za_stvari_iznad_kade

Foto: brandlet.com

Vaša kada je vaša privatna oaza u kojoj volite da provodite vreme i da vas niko ne uznemirava uz potpun ugođaj čaše vina, omiljene knjige i mirišljavih sveća. Evo jednog praktičnog a ujedno i šik načina da sve to sebi i ispunite.

 

fluorescentne_plocice

Foto: thisiswhyimbroke.com

Osim što su potpuno neočekivane, takođe su i vrlo korisne kada vam se ne pali jako osvetljenje u kupatilu. Nama se sviđaju, a vama?

 

grejac_za_peskire

Foto: thegreenhead.com

Uvek topli mirišljavi i mekani peškiri spremni za upotrebu. Ovaj gedžet ćete sigurno obožavati.

 

neutralizzator_vc_mirisa

Foto: pinterest.com

Iako deluje kao obična sijalica, ovo je zapravo automatski blokator neprijatnih mirisa, koji funkcioniše po principu senzora koji detektuje pokrete kada se vrši nužda. Svetlo je šarmantan dodatak ovom genijalnom izumu.   

 

pistolj_fen_za_kosu

Foto: pinterest.com

Fen, verovali ili ne!!!

 

sundjer_mikrofon

Foto: coolshityoucanbuy.com

Konačno se neko setio nas koji obožavamo da izvodimo arije dok se kupamo, a sve to na opštu radost naših ukućana i komšiluka.