Kao da nije dovoljno to što je svaka za sebe pravi „super star“, neke od njih, potpuno očekivano, imaju status internet senzacija. Bilo zbog svog ponašanja, imetka ili izgleda, zaslužno su pobrale oduševljenje miliona pratilaca širom sveta. Poziraju, prave marifetluke i uživaju. A šta bi drugo kad su poznate i slavne. Razmažene, uhranjene i voljene, ovo su naše omiljene zvezde!

albert_maca

Foto: throughgoldeneyes.blogspot.com

Ovo je Albert (Albert), mačak koji svojim krznom neodoljivo podseća na neku mekanu ovčicu. Pardon, ovna, evo, odmah se naljutio…

 

cupet

Foto: celebrityaboutnews.blogspot.com

Čupet (Choupette) nije potrebno dodatno da predstavljamo, dovoljno je samo da kažemo zvanično najbogatija maca na svetu, kojoj je pokojna modna ikona, dizajner Karl Lagerfeld nakon smrti ostavio deo svog enormnog bogatstva.

 

dzordz_maca

Foto: lovethispic.com

Dobar dan, ovo je Džordž (George), mačak koji prosto obožava da stoji na dve noge i čini to kad god je u prilici, po ceo dan, osim kada spava.

 

grumpy_maca

Foto: cutestpaw.com

Čuveni “Grumpy”, najmrzovoljnija mačka na svetu, čiji je nezainteresovan izraz njuške njegovim vlasnicima doneo zaradu od više desetina miliona američkih dolara. 

 

monti_maca

Foto: myanimals.com

Upoznajte Montija (Monty), prvu macu koja ima zabeležen Daunov sindrom.  Ništa manje je lep od maca bez pomenutog sindroma.

 

merlin_maca

Foto: funny.hutor.ru

Merlin (Merlin) bez obzira na svoj zlokobni izgled ima milione pratilaca na društvenim mrežama.

 

loki_maca

Foto: imagenesmy.com

Loki (Lokky), najčuvenija “vampir” maca, koja iako ne deluje ni malo druželjubivo ima izuzetno blag karakter.

 

kobi_maca

Foto: tesheshi.com

Od kako je ugledao svetlost dana, Kobi (Coby) je proglašen za mačku sa ubedljivo najlepšim plavim očima na svetu.

 

Smuti_maca

Foto: postila.ru

Smuti (Smoothy), maca sa neverovatnim tirkiznim očima, možda slovi i za najfotogeničniju mačku na svetu.

 

venus_maca

Foto: twistedsifter.com

I za kraj, možda i najveća internet atrakcija mačećeg sveta, čuvena Venus, mačka sa dva lica i dva različita oka, koja je od trenutka kada je uslikana prvi put postala prava zvezda.