Proizvođači kondoma stalno smišljaju nove ukuse i mirise, kao i veličine, kako bi se prilagodili potrošačima. No, ponekad umeju da budu premaštoviti. Postoji i svetski kup neobičnih kondoma. Da, dobro ste pročitali, kup! I šta se sve na njemu do sada moglo videti, pogledajte i sami:

Star wars

Ratovi zvezda su ispromovisani na sve moguće načine. Iskaču nam i iz… kreveta.

the-force-is-strong-with-this-one-condom-foil_1024x1024

Kondom sa ukusom i mirisom slanine

Možda je kod nas Slaninijada takmičenje u pravljenju slanine, ali u nekim drugim delovima sveta, izgleda, ima potpuno drugačiju konotaciju.

bacon-condoms

Kondometrik

Pitamo se ko li je izmislio ovakav kondom – muškarac koji bi da se dokazuje ili žena koja je sumnjičava? Mada, kako muškarcima nikad nije dovoljno, reklo bi se da je ipak žena osmislila novi dizajn.

condometric-measuring-condoms

Papa Benedikt XVI

Pitamo se da li je ovo smišljeno za one koji se osećaju krivim što nešto čine pre braka, khm, ili za one koji se jako dobro zabavljaju? U svakom slučaju, nama nije najjasnije ko bi želeo da vidi lik Pape u sred seksualnog čina.

i-said-no-pope-benedict-xvi-ratzinger-condom

Kondomi – životinjice

Okej, ako želite dinosaurusa ili kravu na mestvu vašeg polnog ormana, samo napred, mi tu nemamo šta da dodamo.

novelty-animal-dinosaur-condoms

Kejt i Vilijam

U redu, jasno je da je u toku venčanja ovog para prodavano sve moguće sa njihovim likovima, no, nama se čini kao da se šalje poruka: ne razmnožavajte se poput Kejt i Vilijam! Čudno, da.

royal-wedding-condoms-prince-william-kate

Viski

Ovo je kondom za one night stand avanturu nakon žurke na kojoj se popila tona alkohola ili za parove koji vole viski više nego jedno drugo?!

scotch-whisky-condoms

Kaipirinja

Evo još jednog alkoholnog, ovaj put svežeg letnjeg, koktelskog kondoma. Doduše, izgleda kao banana u fazi zrenja, ali, zar je bitno?!

world-cup-condoms-brazil

Kondom sa vašim likom

Žene se šale kada kažu da muškarci imaju dve glave, i da češće misle onom donjom, ali nismo sigurni da su želele da se to bukvalno shvati.

my-face-condoms

Izvor za slike: gurl.com

Tekst: Vera Majstorović