Za one koji ih vole, to su prosto savršena bića. Najvažnije je da im činijica sa hranom uvek bogato preliva i da ima neka kvalitetna zavesa ili fotelja da se na njima istežu i oštre kandže. Pa dobro, dozvoliće vam ponekad i da ih mazite, ali samo onda kada njima to odgovara. Ipak, ljubav koju one pružaju, jednostavno je nezamenljiva i ne dovodi se u pitanje. Jedino, eventualno pitanje, koje može da se nametne, jeste, koje tačno boje će ta ljubav biti…

Foto: pixdaus.com

Foto: pixdaus.com

Predivne, kao sneg bele, jednostavne, ali gotovo hipnotišuće lepe. Čistota bele boje čini ih potpuno neverovatnim i neodoljivim, ali takođe čini i da zaboravimo njihovu divlju i nepredvidivu prirodu.

 

Foto: mascotarios.org

Foto: mascotarios.org

Neobične, van svakog klišea, braon maca je svakako sama po sebi iznenađenje, zar ne?

 

Foto: akaysa.deviantart.com

Foto: akaysa.deviantart.com

Aha, na našoj današnjoj paleti, našla se i potpuno drugačija, bež maca, koja bi, moramo priznati, bila jedan od naših sigurnih favorita, kada bismo mi birali kućnog ljubimca.

 

Foto: 7-themes.com

Foto: 7-themes.com

Prelepe, mistične i nedokučive. Od pamtiveka, ljudi ih vole i obožavaju i one to potpuno i zaslužuju. Jer, to su one, njihovo veličanstvo, crne mace.

 

Foto: dogalize.com

Foto: dogalize.com

Narandžaste mace zauzimaju posebno mesto. Unose svetlost i rafost, pa samim tim i dobro raspoloženje. Ako se još uvek niste odlučili, eto tople preporuke.

 

Foto: chacolaterie.com

Foto: chacolaterie.com

Ako biste ipak voleli da vaša maca, osim po karakteru, bude posebna i po boji, evo jedne savršene. Tonovi bež i svetlo sive učiniće vašu macu jedinstvenom i neponovljivom, i to će vam sigurno potvrditi svako ko je bude video.

 

Foto: suwalls.com

Foto: suwalls.com

Maca u boji koja je smeštena između mraka i svetla, noći i dana. Topla, meka, siva, ulepšaće svaki dan vašeg života.

 

Foto: cvm.ncsu.edu

Foto: cvm.ncsu.edu

Ako volite da ste drugačiji i da imate sve drugačije, onda je sijamska maca sa svojom fantastičnom kombinacijom boja idealan izbor za vas.

 

Foto: zoozoo.hu

Foto: zoozoo.hu

Dovoljno je reći samo jedno – savršen minijaturan tigar, koga ćete obožavati u svom domu!

 

Foto: bezux.pl

Foto: bezux.pl

Za kraj smo ostavili nju, jednu od najvećih internet atrakcija ikada, kada je životinjski svet u pitanju. Ona je Venus, maca sa dva lica. Zbunjujuća i očaravajuća istovremeno, čik da vam se ne dopadne!

 

Naslovna fotografija: YouTube