Superheroji, galaktički borci, neponovljivi zavodnici, hrabre lepotice, zlikovci i komdijaši, pevači koji pune gigantske hale, sportisti koji pomeraju granice mogućeg. Tako mi vidimo naše omiljene glumce, pevače i sportiste. Malo ko o njima misli kao o običnim ljudima koji oklevaju, vole, pate, dobijaju prehlade i osipe, kojima ispadaju stvari iz ruku i doživljavaju sitne neprijatnosti… Baš kao sav običan svet…

 

kristofer_voken_krotitelj

Fantastični holivudski glumac, Kristofer Voken (Cristopher Walken), pre nego što se proslavio kao retko talentovan glumac, u mladosti je radio jedan nesvakidašnji posao. Pitate se, šta li je to radio? Bio je, ni manje ni više, krotitelj lavova.

 

susan_sarandon

Foto: YouTube

Riđokosa Suzan Sarandon (Susan Sarandon), bila je viđena kao prvi izbor za Edrijen (Adrianna), veliku ljubav Rokija Balboe (Rocky Balboa), međutim odlučeno je da ona ipak ne zaigra, jer su je smatrali suviše atraktivnom za tu ulogu. Umesto nje, odabrana je sestra slavnog režisera Frensisa Forda Kopole (Francis Ford Coppola), Talija Šire Kopola (Talia Shire Coppola).

 

hari_poter

Foto: media.gunaxin.com

Danijel Redklif (Daniel Radcliffe), ili možda bolje da kažemo Hari Poter (Harry Potter). Danijel je, kako bi iznervirao paparace koji su ga proganjali, 6 meseci iz kuće izlazio u istoj garderobi…

 

ruzan

Američki predsednik Abraham Linkoln (Abraham Lincoln) smatrao je sebe ružnim čovekom. Kada su ga jednom prilikom optužili da je dvoličan, on je na optužbu odgovorio: “Da imam dva lica, zar stvarno mislite da bih nosio baš ovo”?

 

van_gog

Sudeći prema rečima svog brata, slavni slikar Vinsent Van Gog (Vincent Van Gogh), neposredno pre nego što će umreti, zadnje što je rekao bilo je: “Tuga će trajati zauvek”.

 

kraci_prst

Foto: lifeandstylemag.com

Kada sledeći put budete gledali Metjua Perija (Matthew Perry) u nekoj od njegovih urnebesnih uloga, obratite pažnju na njegov srednji prst desne ruke. Bez dela prsta je ostao prilikom jedne nezgode kada su ga udarila vrata, a prst ostao priklješten.

 

28_rodjaka

Foto: DeviantArt

Slavni košarkaš Denis Rodman (Dennis Rodman) ima čak 28 braće i sestara.

 

rob_lou

Foto: vulture.com

Osvedočeni holivudski lepotan, Rob Lou (Rob Lowe) ima jedan defekt, za koji malo njegovih fanova zna, a to je da je potpuno gluv na desno uvo.

 

madona

Foto: lifo.gr

Prvi posao koji je Madona (Madonna) radila po dolasku u Njujork (New York) bilo je konobarisanje u jednom restoranu, iz koga je ubrzo dobila otkaz jer je isprskala mušteriju filom za krofne.

 

leonardo_dikaprio

Foto: thehobbeehive.com

Leonardo Di Kaprio (Leonardo Di Caprio) ime je dobio po čuvenom Leonardu da Vinčiju. Kada mu je majka bila trudna, bila je u muzeju jednom prilikom i stajala je upravo ispred da Vinčijeve slike kada se mali Leonardo ritnuo u stomaku.

Naslovna fotografija: Background Wallpapers for your Desktop and Mobile Devices