Postoje istraživanja, koja kažu da se najveći deo aktivnosti, u vremenu provedenom u kući, odvija upravo u dnevnoj sobi. Svaka dnevna soba priča jednu posebnu priču. Možda i najbolje odaje onoga ko u njoj boravi, jer sa njenih zidova, nepogrešivo možemo „čitati“ domaćina koji nas je u nju primio. Da o ukusima ne treba diskutovati, odavno smo konstatovali, ali ipak, sam enterijer ove prostorije mora, ili bi bar trebalo, da deluje opuštajuće, pruža osećaj konfora i udobnosti, a sve to da je začinjeno sa dosta svetla. Ako upravo sada opremate svoj dnevni boravak, ili se pripremate za renoviranje već postojećeg, potrudili smo se da vam spremimo neke interesantne predloge, koji će ukupni kvalitet života, sigurni smo, podići na jedan potpuno novi nivo.

1

Predviđeno za ljude kojima je minimalizam preduslov za uživanje.

2

Za ljubitelje ekscentričnog stila i naglašenog dekadentnog kontrasta.

3

Idealno rešenje, pogotovo u zimskom periodu. Spoj zdravog luksuza i naglašenog mira.

4

Toplo, ušuškano, mekano i konforno. Kao stvoreno za dnevno odmaranja.

5

Dokaz koji obara tvrdnju da je “sivilo” teško. U ovom slučaju, pokazala se kao idealna podloga.

6

O ukusima se ne raspravlja i mi to dobro znamo, ali teško je poreči da je ovaj enterijer gotovo savršen – boje osvetljenje, komadi nameštaja… Ukupan utisak definitivno upotpunjuje velika terasa, koja pruža dodatni osećaj širine.

7

Ovo bi bila preporuka za ljude koji vole naglašene detalje i nešto klasičniji način opremanja enterijera.

8

Besprekorno od poda, pa do visokog plafona. Pametn način da se spoje neupadljiva bež boja sa mračnijom braon, a da prostor izgleda savršeno.

9

Imate dupleks ili kuću na sprat i pitate se kako treba da izgleda dnevna soba u kojoj će se sastajati cela porodica? Hm, pa možda baš ovako.

10

Ako ne želite da lutate što se stilova i boja tiče, ili pak da razmišljate šta je to što bi vašu prostranu dnevnu sobu učinilo prijatnom i nezaobilaznom, naš je predlog da vidite kako to rade poznati, koje su upravo njihov dizajn i osećaj za estetiku, popeli na vrh sveta.

 Fotografije: Instagram