Ponovo je došlo na red da govorimo o onim sitnim, malim, neupadljivim napravicama koje nam neuporedivo olakšavaju život svojom funkcionalnošću. Svakodnevno se pojavljuju proizvodi koji nam štede vreme, lišavaju nas nekih dosadnih obaveza ali i bola, ostavljaju nam više vremena za aktivnosti u kojima zaista uživamo, olakšavaju nam život. Da ne dužimo dalje, predstavljamo vam 10 praktičnih gedžeta koji iz korena menjaju život. Tajna je uvek bila upravo u jednostavnosti!

 

Foto: productwatch.co

Foto: productwatch.co

„Ležaljka“ za vrat.

Ako vas muči bol u vratu, pa samim tim i u ramenima i u glavi, spremite se da „progledate“ u roku od svega 10 minuta! Lako prenosiv i još lakše upotrebljiv rešiće vas bola kao profesionalni kiropraktičar. Tople preporuke.

 

Foto: easylivingclub.com

Foto: easylivingclub.com

Svetlo za toalet šolju.

Znate onaj šok kada u sred noći upalite svetlo u kupatilu, pa zaslepljeni tražite ono do čega ste pošli? E, toga više nema, jer možete brzo i lako da instalirate diskretno svetlo u omiljenoj boji, koje će vas lišiti pomisli da u kupatilu imate reflektor.

 

Foto: oddgifts.com

Foto: oddgifts.com

Pokrivač za torbu.

Nije šala, pogotovo ako imate torbe od materijala koji upija vodu, ili pak nosite primerak nekog poznatog kreatora. Vaša ljubimica će trajno biti zaštićena od kiše, snega, grada ali i prosipanja vode.

 

Foto: irishtimes.com

Foto: irishtimes.com

„Ulla“ podsetnik za vodu.

S obzirom da je danas trend živeti brzo i zapostavljati neke dobre navike, „Ulla“ je idealan gedžet koji možete zakačiti na bilo koju bocu vode ili čašu i ona će vas redovno podsećati da treba da se rehidrirate.

 

Foto: hispotion.com

Foto: hispotion.com

Brijač za leđa.

Kao poručen za kosmate muškarce koji muče muku sa dlakama na leđima.

 

Foto: thedailybeast.com

Foto: thedailybeast.com

Hvatač dlaka.

Kupanje završeno, slivnik pun zapetljanih dlaka i onda čišćenje za koje biste sve dali da može neko drugi umesto vas? Ovoj noćnoj mori iz kupatila je došao kraj, jer samo treba da nabavite ovaj hvatač za dlake i da trajno rešite ovaj zamršeni problem.

 

Foto: salon.com

Foto: salon.com

Pametna brava za kofere.

Ako ste ikada doživeli da vam se zaturi ili izgubi kofer na aerodromu, onda znate koja je to muka. Da ne biste to iskusili ponovo, mi vam predstavljamo jedan mali gedžet po imenu „Airbolt“, koji se lako montira na kofer, a koji kontrolišete pomoću aplikacije za mobilni telefon. Gubljenje kofera po belom svetu, zbogom i doviđenja!

 

Foto: youtube.com

Foto: youtube.com

Višeugaona četkica za zube.

Može da zvuči kao jedna od onih „fake“ reklama, ali ako se odlučite da je probate, nikad više nećete koristiti običnu četkicu. Kreirao ju je jedan američki zubar i time osmislio način da svaki zub temeljno operete sa svih strana.

 

Foto: ezshopex.com

Foto: ezshopex.com

„Dodow“ uređaj za spavanje.

Pomoću talasa koje ispušta deluje na to da vaš san bude kontinuiran i da lakše zaspite ukoliko imate problema sa snom. Uređaj koji je lansiran na tržište 2018. godine, već je rasprodat u više desetina miliona primeraka.

 

Foto: businessinsider.com

Foto: businessinsider.com

Četka koja ne grebe.

Univerzalna četka koja za sobom ne ostavlja ogrebotine čak i ako odlučite da operete neku osetljiviju površinu kao što je nov automobil. Idealan je za pranje predmeta sa šupljinama kao što su korpe, reljefnih baštenskih predmeta kao što su stolovi, podovi, ograda i saksije, a idealan je i ako hoćete da operete blatnjave đonove od cipela.

Naslovna fotografija: Quora