I tako u međuvremenu, dok sredovečni muškarci rasuti širom sveta, proces ćelavljenja doživljavaju kao najveću prirodnu katastrofu bez konkurencije, ima i onih koji upravo svojoj ćelavoj glavi mogu da zahvale planetarnu popularnost koju uživaju, kao i horde zaljubljenih žena koje ih prosto obožavaju. Ima i onih čija je popularnost nekoliko stepenica preskočila od kako su ostali bez kose. Dakle, umesto što kukate nad otpalim dlakama sa glave, pozivamo vas da pogledate našu listu 10 najseksipilnijih a ćelavih muškaraca i u što kraćem roku revidirate stav prema kosi koje više nema, jer čega nema bez toga se može. I te kako.

Foto: crystal-bratsk.ru

Foto: crystal-bratsk.ru

Arnold Voslu (Arnold Vosloo), rođeni Pretorijanac, po mnogo čemu intrigantan i drugačiji, u ulozi egipatskog sveštenika nikoga nije ostavio ravnodušnim.

 

Foto: theplace2.ru

Foto: theplace2.ru

Bili Zejn (Billy Zane), čuveni Fantom i negativac iz filma Titanik, kao stvoren je za ovu našu listu.

Foto: whatwentwrongwith.com

Foto: whatwentwrongwith.com

Šta god rekli o Brusu Vilisu (Bruce Willis), njegovom talentu, šarmu, harizmi, ponavljali bismo već znano, zato ćemo samo da vas pustimo da uživate.

 

 

Foto: jstatham.com

Foto: jstatham.com

U glumačke vode je uplivao i čini se “u roku od odmah” postao planetarno popularan. Jedan od najzgodnijih “loših momaka” filmskog platna, koga ne možemo da zamislimo sa kosom. Džejson Stejtam (Jason Statham).

Foto: clothesonfilm.com

Foto: clothesonfilm.com

“Stari vuk” Holivuda, čovek koji se spustio u ambis, ali i otkrio tajnu blaga drevne američke nacije. Ed Haris (Ed Harris), kome je, čini se, harizma porasla i to na račun kose.

Foto: carrot.is

Foto: carrot.is

Iako nije poznat kao “ćelavac”, dosetili smo se okretnog Kijanu Rivsa (Keanu Reeves) iz prvog dela trodelne sage o mašinama (Matrix). Da li ste znali da njegovo ime, u revodu sa starog havajskog jezika znači “hladan vetar koji duva sa planine”?

Foto: ew.com

Foto: ew.com

Sada već legendarni Mič Piledži (Mitch Pileggi), koga svi dobro znamo kao Voltera Skinera (Walter Skinner), pomoćnika direktora FBI-ja, koji je u stopu pratio i pomagao Molderu i Skali (Mulder and Scully).

 

Foto: business2community.com

Foto: business2community.com

Pravi britanski gospodin velikog talenta, Patrik Stjuart (Patrick Stewart), kome bi, bez obzira što uskoro puni 80 godina, gotovo sve mlađe kolege mogle na mnogo čemu da zavide, pa i na tome što smo ga odabrali među 10 naj od naj…

Foto: music.hu

Foto: music.hu

Nije glumac, ali je zaslužio svoje mesto ovde. On je Sil (Seal) i ponosni je vlasnik jednog od najboljih muških vokala, koje je svet ikada čuo.

 

Foto: tracara.com

Foto: tracara.com

Da li ste znali da Vin Dizel (Vin Diesel) nije njegovo pravo ime? Ovaj lepotan bez kose zove se Mark Sinkler (Marc Sinclair). 

 

Naslovna fotografija: Pinterest