Navikli smo da je sve vezano za mačke uvek posebno i neuobičajeno, a u velikom broju slučajeva i urnebesno, a pogotovo kada pokušamo sa njima da uradimo nešto što podrazumeva disciplinu ili strpljenje sa njihove strane. Ovaj put smo ih, čini se nadmudrili, i mada znamo da ćemo platiti za to, vredi svakako. Samo ćemo reći ovako… Mace u odelima… A sada sledi smeh, oduševljenje i salva komentara!

macke_i_odela_1

Foto: thesprucepets.com

Vi svi mislite da je to “tek tako” osvojiti ceo kosmos, biti najveći nevaljac, potčiniti sve poznate galaksije, krstariti univerzumom… Nego, manje  filozofiranja, bolje otvori tu konzervu sa piletinom i spanaćem, zvezdani razarač će da stigne svakog časa po mene, ne mogu ovakvog da me vide…

 

macke_i_odela_2

Foto: germanpascual.com

Da, da, sila je uz tebe, ništa ne brini, videćeš ti tek šta je sila kad otvoriš vrata od kupatila i kad te sačeka iznenađenje u vidu totalnog haosa. Ne znam šta mi bi, sila valjda…  

 

macke_i_odela_3

Foto: pinterest.com

Izgovori 2778 “Whiskas”-a, isto toliko daj, i možda ti progledam kroz prste…

 

macke_i_odela_4

Foto: pinxpets.com

Šta je ovo majko moja mila, da l’ će rat pa me ovako opremio…

 

macke_i_odela_5

Foto: etsy.com

Mandraci jedni, bolje da su me odveli u Ameriku nego ovo, vidi me, sam od sebe se uplašim… Eto šta su ti ljudi, a posle kaže ne grizi, ne reži, ne ujedajm ne prevrći šerpe, ne cepaj zavese…

 

macke_i_odela_6

Foto: purringpyjamas.com

A, šta kažeš, bila juče baka iz Pržogrnjaca, al’ ga je ištrikala svaka joj čast!

macke_i_odela_7

Foto: youtube.com

Muke od života, vidiš ti to… Roze bade mantil, patofne, šta je ovo, sa zekama, naočare, pa tačno ima da joj izgrizem obe one patike što je tek kupila, japanke ću da joj napravim, taman za leto.

macke_i_odela_8

Foto: pinterest.com

Dont vori bi hepi i sve te ostale gluposti, a sad mi skudaj ovo čudo sa glave da mogu propisni haos da napravim!

macke_i_odela_9

Foto: me.me

Da, daaaaaa, po mojoj stručnoj proceni, bolujete od nekoliko bolesti, među kojima su najopasnije “ne posvećujete dovoljno pažnje svojoj mački”, “vašoj mački je uvek prazna činija” i “ne dozvoljavate vašoj mački dovoljno da vam se penje na glavu”.

 

macke_i_odela_10

Foto: finest10.com

I ovako izgledam kao medved, još sa tom šubarom, katastrofa…

 

macke_I_odela_11

Foto: youtube.com

Zašto stojim ovde prekriven belim čaršavom i što je još bolje pitanje zašto tebe ovaj prizor toliko oduševljava? Kakve su to traume iz tvog detinjstva?

 

macke_i_odela_12

Foto: tumblr.com

Njemu kostim nije ni trebao ali sad kada su mu ga već stavili, ne moraju uopšte da ga skidaju, nekako, kao da je u svojoj koži.

 

macke_i_odela_13

Foto: youtube.com

Eto, šta da ti pričam kad sve vidiš, zečije uši… Nemam reči, osim jednog velikog MJAU!