Godina je 2018. Svetlost dana ugledao je jedan potpuno revolucionarni gedžet od višestruke fitnes koristi, za koji ćete se pitati gde je bio do sada! Ako smemo da pretpostavimo, radije bi da odradite jedan jak i kvalitetan trening u okviru privatnosti i udobnosti svog doma, nego da se znojite u blizini desetine nepoznatih ljudi. Ipak, nikada ne može biti isti trening u teretani i kod kuće? Upravo smo odlučili da razbijemo ovu zabludu broj 1 kada je u pitanju topljenje masnih naslaga. Sve što treba jeste da nabavite jedan ovakav gedžet koji će vam doslovce promeniti život. Koji? Saznajte u produžetku…

 

Foto: vidokezo.com

Foto: vidokezo.com

Od kardio treninga, preko vežbi snage, joge, pilatesa, zumbe i boksa, „Mirror“ će vam omogućiti kvalitetan vođeni trening i to ni manje ni više nego iz vaše dnevne sobe ili bilo kojeg drugog dela kuće gde ste se odlučili da zakačite ovo „smart“ ogledalo.

 

Foto: knowtechie.com

Foto: knowtechie.com

Uz pretplatu, dobijate uređaj sa čak 50 već postojećih treninga koje možete da birate i kombinujete po svojoj volji. Dakle, da pojasnimo. „Mirror“ je zapravo veliki LCD panel na kome, osim personalnog trenera koji izvodi pokazne vežbe, možete pratiti i statistiku sopstvenog učinka kao i performanse u realnom vremenu dok trenirate.

 

Foto: youtube.com

Foto: youtube.com

Za sada, uređaj je sposoban da učita 50 novih treninga nedeljno, a već sada konstruktori rade na povećanju memorije.

 

Foto: mysanantonio.com

Foto: mysanantonio.com

Par zvučnika od 10V omogućuje korisniku da odvojeno može da prati audio komande tokom treninga, a paralelno da sluša i pesme sa svoje omiljene play liste, koja sami možete kreirati i koju će „Mirror“ upamtiti.

 

Foto: flickr.com

Foto: flickr.com

Trenutna cena ovog fitnes gedžeta iznosi 1495 američkih dolara, uz uračunatu 12-omesečnu pretplatu. Nakon isteka prvih godinu dana, korišćenje ovog softvera, koštaće korisnike 39 američkih dolara na mesečnom nivou.

 

Foto: abyssglass.com

Foto: abyssglass.com

Nepotrebno je napomenuti da ovaj uređaj funkcioniše uz pomoć internet konekcije, koja je neophodna kako biste ovo ogledalo pretvorili u iskusnog personalnog trenera.

 

Foto: hellomagazine.com

Foto: hellomagazine.com

Ukoliko vam ni jedan od već postojećih treninga ne odgovara, uvek možete uspostaviti konekciju sa Youtube-om i preko njega pratiti odgovarajući fitnes program.

 

Foto: trendhunter.com

Foto: trendhunter.com

Istina, „Mirror“ je za sada dostupan isključivo na području grada Njujorka (New York), ali uskoro bi trebalo da postane dostupan na teritoriji cele Amerike, ali i ostatka sveta.

 

Foto: the-ambient.com

Foto: the-ambient.com

Ukoliko vam sve ovo nije dovoljno, treba da znate i da „Mirror“ poseduje još i kameru, kojom se možete snimati, te pratiti svoj učinak uživo preko velikog monitora, što je korisno u korigovanju vežbi koje eventualno ne radite pravilno.

 

Foto: kopitiambot.com

Foto: kopitiambot.com

Kada završite trening, koji ste vremenski i konceptualno potpuno sami definisali, „Mirror“ postaje stilizovano ali obično ogledalo koje se sa dizajnerske tačke gledišta uklapa u svaki prostor i stil, a pogotovo moderan.

Naslovna fotografija: homecrux.com