Vreme kada je auto bio samo prevozno sredstvo koje je služilo da nas udobno preveze od tačke A do tačke B, odavno je ostalo za nama. Dodaci, uređaji, programi i aplikacije kojih je sve više iz dana u dan, oplemenili su svako sedanje za volan, olakšali ga i učinili zanimljivim, ali i manje opasnim. Koliki vam je tačno pritisak u gumama, gde se nalazi radar na putu, cirada koja za tren oka prekriva i štiti auto, samo su od nekih zaista „kul“ gedžeta koji su postali „must have“ za svakog vozača. Upadajte, hi – tech zabava na 4 točka kreće!

 

Foto: feedsummit.com

Foto: feedsummit.com

Ručni aparat za espresso kafu!

Idealno za one koji izlaze u zadnjem času iz kuće, ili provode dosta vremena u putu od kuće do posla.

 

Foto: bgr.com

Foto: bgr.com

Kamera za retrovizor.

Jedna od najkorisnijih stvari koje možete instalirati u svojim kolima, jer pored toga što vam omogućava jasniji pregled okoline ispred i iza vozila, takođe upozorava na potencijalne opasnosti, a takođe ima opciju i čuvanja snimka za slučaj nesreće ili nezgode.

 

Foto: breathalyzer.net

Foto: breathalyzer.net

Džepni merač alkohola u krvi.

Sa ovim gedžetom više nikada nećete nespremni dočekati patrolu, nakon pića, dva ili tri u kojima ste uživali pre nego što ste se odlučili da sednete za volan.

 

Foto: vortexradar.com

Foto: vortexradar.com

Foto: vortexradar.com

Foto: vortexradar.com

Detektor radara.

Kazne za prekoračenje brzine vožnje lagano ali sigurno za vas postaju prošlost.

 

Foto: amazon.com

Foto: amazon.com

Mikro usisivač za kola.

Nema više mrva, papirića, prašine, trunja i komadića zemlje, ali ni kablova, buke velikog usisivača, niti izdvajanja vremena da se auto odveze na usisavanje.

 

Foto: uae.microless.com

Foto: uae.microless.com

Merač pritiska u gumama.

Ovaj mini uređaj, povezan sa kompijuterom vašeg automobila, u svakom času moći će da vam očita pritisak u gumama, ali i da vas blagovremeno upozori ako je guma prepumpana ili suviše mekana.

 

Foto: youtube.com

Foto: youtube.com

Šator za kampovanje.

Idealno za one koji vole da provode vreme u prirodi, sami ili sa nekim, ali i da istovremeno uživaju u pogodnostima prostranog šatora, zaštićeni od buba, komaraca i drugih radoznalih stvorenja. Pakovanje i raspakivanje i više nego jednostavno.

 

Foto: thecoolist.com

Foto: thecoolist.com

Mini frižider za kampovanje.

Idealan za putovanja, kampovanje ili one koji puno vremena provode u kolima. Ono što posebno oduševljava kod ovog uređaja jeste da pored toga što hladi, on ujedno i greje sadržaj koji u njega stavite.

 

Foto: ebay.co.uk

Foto: ebay.co.uk

Dušek za spavanje.

Nema više ukočenih ramena, bolova u leđima i savijanja nogu. Jednostavno napumpate ovaj udobni dušek i odmorite se kao na pravom udobnom francuskom ležaju. U pakovanju dobijate gratis i 2 jastuka, komplet za popravku ukoliko se dušek pocepa, kao i pumpu sa kojom lako možete napumpati ali i ispumpati dušek.

 

Foto: amazon.com

Foto: amazon.com

Držač sa pregradama koji se kači na sedište.

Sigurna vožnja, između ostalog zahteva i red u kolima, koji ćete postići tako što ćete sve odložiti na jedno mesto uz pomoć ovog zgodnog držača.

Naslovna fotografija: www.gadgetmycar.com