Rođena je kao Jelena Nora Hadid, 23. aprila 1995. godine u Los Anđelesu. Ova intrigantna plavuša je holandsko palestinskog porekla, što čini njenu lepotu potpuno neobičnom. Svet ju je upamtio i zavoleo kao „Gigi“ Hadid. Najstarija je od troje dece Jolande Foster i Muhameda Hadid. U srednjoj školi je bila kapiten odbojkaškog tima. U čemu je njena tajna?

 

voli_konje

Foto: youtube.com

Voli konje, pa joj je jahanje velika strast. Pored toga, gotovo savršenu liniju održava i redovnim treninzima na kojima upražnjava boksovanje.

 

gigi_ges

Foto: thefrontrowview.com

Svoj prvi angažman imala je sa samo dve godine, kada ju je kao bebu zapazio Pol Marsijano (Paul Marciano) osnivač modne kuće „Guess“. Bila je glavna zvezdica kampanje za bebe i decu uopšte.

 

gigi_ver

Foto: viralthread.com

Do sada, pozirala je za najprestižnije modne časopise, kao što su „Vogue“, „Elle“, „Gracia“, „Cleo“ i  brojne druge. Miljenica je mnogih modnih kreatora, a između ostalih i Donatele Versaće (Donatella Versace).

 

maybelline

Foto: Business Insider

Svet mode ju je u početku odbio uz obrazloženje da je „predebela“. S obzirom da se od malena bavila sportom, imala je izražene mišiće i obline koje nije imala nameru da sakriva, a na koje nisu ostale imune ni neke od prestižnih modnih kuća koje danas diktiraju trendove. Danas je između ostalih, zaštitno lice „Maybelline“-a.

 

voli_burgere

Foto: YouTube

Priznaje da voli da jede burgere, a kada hoće da popravi linuje, pije sirupe od limuna i javorovog lista, uz pojačane treninge. Majka joj je najveći savetnik kada su u pitanju karijera i ishrana.

 

uci

Foto: The Inquisitr

Student je kriminalne psihologije fakulteta u Njujorku.

 

hasimoto

Foto: Prothom Alo

Otkrila je da boluje od „Hašimoto“ sindroma. Ovo je bolest, prilikom koje imuni sistem stvara antitela koja napadaju i uništavaju štitnu žlezdu.

 

selfi

Foto: Yahoo

Smatra da su u njenom poslu dve stvari jako bitne: biti sveprisutan na društvenim mrežama i prihvatiti sebe uz veliku količinu samopouzdanja. Na društvenoj mreži Instagram ima neverovatnih 30 miliona pratilaca.

 

bela_hadid

Foto: twitter.com

Njena mlađa sestra Bela Hadid (Bella Hadid) takođe je uplivala u svet mode, pa često jedna sa drugom dele savete i neke ideje, a neretko se desi da zajedno hodaju istom pistom u nedeljama mode.

dish-123015-mohamed-hadid

bravotv.com

Njen otac je poznati investitor u svetu nekretnina Muhamed Hadid (Mohamad Hadid), a trenutni suprug njene majke je Dejvid Foster (David Foster), muzički producent, 16-ostruki dobitnik Gremi „Grammy“ nagrade.


Naslovna fotografija: Wallpaperx Hd