Da budemo baš iskreni, zelene cipele svakako neće biti prvi izbor žene koja je pošla da pazari nove ljubimice, bile one sa štiklom, ravne, ili pak sa platformom. Ipak, zagledajući malo bolje, nećemo se iznenaditi ako izbor padne baš na neku nijansu iz prebogate palete ove izvedene, a opet prirodne boje. Mogu istovremeno biti neprimetne, a mogu biti i glavne zvezde gradskog asfalta. Mogu vašoj odevnoj kombinaciji doneti potpuni mir, ili pravu revoluciju. Boja koja je kao stvorena za proleće i leto, ali zašto ne i za razbijanje jesenje, a pogotovo zimske monotonije. Ako smo uspeli da vam zagolicamo maštu i probudimo interesovanje onda ostanite sa nama i pregledajte galeriju od 10 upadljivih, vrtoglavih, otmenih i unikatnih modela. Ako ne budete mogli da se odlučite samo za jedne, ne mari, život je prekratak da bi se štedelo na cipelama!

Foto: laceheels.net

Foto: laceheels.net

Zahtevan i upadljiv model za specijalne prilike. U njima, sve i da hoćete, drage dame, nećete moći da ostanete neprimećene.  Poslednjih godina su jake i bleštave boje u samom centru modne pažnje.

 

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Plišane zelene salonke sa visokom štiklom su izbor kao stvoren za ženu od stila koja ipak voli da se razlikuje. Salonke su zakon kako god okrenete.

 

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Maslinasto zelene poluduboke cipele na pertlanje su, bez obzira na visoku štiklu idealan i udoban izbor za tople prolećne i jesenje dane, a otvoreni prsti su svakako lepa asocijacija na toplo leto. Ipak, iako je maslinastozelena boja svedena boja ove cipele se preporučuju damama koje znaju da ih iznesu.

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Upadljiva mašna oko članka samo će dodatno skrenuti pažnju na vaše zelene ljubimice.

 

Foto: careyfashion.com

Foto: careyfashion.com

Zeleni saten i otvoreni prsti? Znači, danas je neko odlučio da baci ceo svet pod noge…

 

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Uvek rezervisane za žene koje nalaze posebno zadovoljstvo u “animal” printu, ali i zelenoj boji, naravno.

 

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Sandala sa prikrivenom prednjom platformom je moderna u svakom delu dana i godine, a posebno ovaj model će posebno raditi u vašu korist jer će u velikoj meri vizuelno izdužiti vašu figuru i učiniti je dodatno zanosnom u dugačkoj večernjoj haljini, ili pak uskom džinsu.

 

Foto: wheretoget.it

Foto: wheretoget.it

Jedna od najlepših kombinacija u svetu boja, zlatna i zelena, svakako će od vas napraviti kraljicu večeri.

 

Naslovna fotografija: Pinterest