Ovo je jedna od onih retkih situacija kada je svaka reč suvišna. Cipele ovog kreatora, koji je zapravo pravi modni mag i vizionar, pričaju svoju priču svaki put kada ta strmoglavo visoka štikla dotakne tlo. Platforme, tanke ili debele štikle, vaše je samo da birate i da sa ponosom gazite. Đuzepe Zanoti, umetnik koji je na pravi način shvatio suštinu. Glatki saten, rok detalji, glamur i ekstravagancija, ali pre svega udobnost, svakako su zaštitni simboli cipela ovog vanserijskog dizajnera nekih od najlepših cipela koje su ikada stvorene. Pa, da pogledamo i još jednom odamo čast velikom Đuzepeu Zanotiju.

Foto: rebelle.com

Foto: rebelle.com

Vrtoglavih 24 ružičastih santimetara, ukrašenih sjajnim cirkonima i fenomenalne plitke čizmice sa otvorenim prstima i petom. Glamur utkan u svaki milimetar materijala.

 

Foto: speak-fashion.de

Foto: speak-fashion.de

“Royal blue” je uvek i u svakoj situaciji pravi i nepogrešiv izbor, kao i kombinacija crne i zlatne…

 

Foto: newshoeonlineshop

Foto: newshoeonlineshop

Vrhunac kreativnosti izražen kroz igru boja, oblika i materijala.

Foto: newsstyle.com

Foto: newsstyle.com

Šljokice ili crni sjaj, debela ili tanka štikla, tamno ili svetlo, srebro ili zlato…

 

Foto: vergecampus.com

Foto: vergecampus.com

Umetnost u obliku cipela.

 

Foto: bellastyles.com

Foto: bellastyles.com

“Anđeoska krila” koja su čas posla obletela svet od kako su ugledala svetlost dana, i crvene “Veštice”, za one koje nikako ne umeju da se uklope u ta anđeoska krila.

 

Foto: centroesteticoeste.com

Foto: centroesteticoeste.com

Ekscentrične platforme, još jedan od zaštitnih znakova brenda Zanoti.

 

Goto: in.pinterest.com

Goto: in.pinterest.com

Postoje trenuci kada je prosto nemoguće napraviti izbor i odlučiti se, pa se u ovakvim situacijama svaka pametna žena od stila odluči za oba para, jer svaki na svoj način nosi sa sobom neponovljivu energiju ženstvenosti.

 

Foto: shoespost.com

Foto: shoespost.com

Glamurozne “Evelin” sandale kao spravljene za bal pod maskama i šik elegantne crne sa vrtoglavo visokom štiklom, za žene koje vole da stoje na zemlji, ali sa glavom u oblacima.

 

 

Foto: fashionisers.com

Foto: fashionisers.com

Atraktivni model anđeosko ružičaste boje, koji je nastao u saradnji sa jednom od najvećih modnih i dens ikona ikada, Dženifer Lopez i naravno, prepoznatljive crne patike sa platformom i raskošnim zlatnim detaljima, koje su, inače, na listi omiljenih Madoninih patika.

 

 

Naslovna fotografija: giuseppezanotti.com