Ako dosta vremena provodite u svojoj kući, onda smo izabrali pravu temu za vas. Takođe, ako vam je estetika na prvom mestu i ako nastojite da se dobro osećate bilo da je vaš intimni ili radni prostor u pitanju, takođe imamo šta da kažemo i na tu temu. Jednobojni zidovu su, čini nam se, odavno već „passe“, zar ne? E, zato smo se mi okrenuli svetu nepreglednih dizajnova, dezena, nijansi i oblika. Da, da, govorimo o tapetama, koje menjaju prostor do neprepoznavanja. Da li ste za?

tapete_12

Foto: divithana.com

Bilo da uživate u jakim ili neutralnim tonovima, svakako ćete lako udovoljiti svom istančanom ukusu kada je dekoracija vaših zidova u pitanju.

 

tapete_1

Foto: gradnja.rs

Ukoliko spadate u grupu onih koji svoja čula zadovoljavaju u carstvu pastelnih tonova, tapete sa umirujućim dezenima su svakako idealno rešenje za vas i prostoriju u kojoj provodite najviše vremena.

 

tapete_3

Foto: idealnidom.com

Moderni i raskošni zlatni tonovi na vašim zidovima? Što da ne, pogotovo ako uzmete u obzir činjenicu da će i po tmurnom danu u vašoj sobi biti više svetlosti zbog efekta refleksije o sjajne površi tapeta.

 

tapete_4

Foto: gradnja.rs

Divni blagi tonovi lavande u kombinaciji sa neutralnom bež i bojom mokrog peska uklapaju se u gotovo svaki enterijer, bez obzira na veličinu prostorije i boju nameštaja u sobi.

tapete_5

Foto: zena.blic.rs

Ukoliko pri dekoraciji vašeg doma želite da “udenete” moćnu crvenu boju, ali želite da izbegnete jednoličnu obojenu površinu koja ni malo ne odiše originalnošću, ovo je možda jedno od idealnih crvenih rešenja.

tapete_6

Foto: nekretninebl.com

I naravno, cvetni dezeni nezaobilazni, na nekoj neutralnoj površini…

 

tapete_7

Foto: dominfo.ba

Ni kuhinja nije ostala uskraćena za originalna rešenja modernih i neočekivanih dezena.

 

tapete_8

Foto: molerskiradovi.co.rs

Carstvo printova, krugova, cvetića, boja, nijansi i oblika…

 

tapete_9

Foto: navidiku.rs

Ako smatrate sebe višedimenzionalnom osobom, nema razloga da i na tapetama ne bude oslikana igra dimenzijama…  

 

tapete_10

Foto: design-homes.ru

I za sam kraj smo sačuvali ove potpuno neverovatne tapete sa nikad realističnijim 3D printom! Toliko realno, da se zaista čini da ovaj buket možete da dodirnete…

Naslovna fotografija: Bilderwelten