Kako izgleda, to je svakako bitno, ali osećaj kada se u nju smestimo, svakako je presudan. Prema ukusu, potrebama i stilu u kome uživamo, opremamo svoj dom i biramo nameštaj, a sa posebnom pažnjom biramo nju, njeno veličanstvo, udobnu fotelju. Osim da se lepo uklopi u enterijer, ona je važna jer će te u njoj provesti udobne sate odmora, čitati najbolje knjige, voditi ozbiljne ali i zabavne razgovore i što šta još. Ako mislite da je to tek još jedan komad nameštaja, zaista nije, a da ne grešimo, upravo sada nameravamo da vas u to uverimo.

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Idealan izbor, pogotovo ako volite zaobljen nameštaj i ako vam je dosadilo da čašu sa sokom ili činiju sa grickalicom spuštate na pod ili još gore, da prosipate oko sebe.

 

fotelje_2

Foto: pinterest.com

Iako nije na listi prioriteta kada uređujete dnevnu sobu, verujemo da svako želi nešto baš ovako, pored svog prozora, kakav god pogled imao…

 

fotelje_3

Foto: pinterest.com

Nešto potpuno nekonvencionalno, pa i neočekivano. Možete sedeti, leškariti, ljuljati se, sami ili sa voljenom osobom. Toplo preporučujemo.

 

fotelje_4

Foto: pinterest.com

Udobno, dopadljivo, idealno da u njoj odremate jednu subotnju sijestu, ili prosto, da je proglasite najomiljenijim komadom nameštaja u kući.

 

fotelje_5

Foto: pinterest.com

Pored toga što je evidentno udobna, u nju možete uglaviti bukvalno bilo šta, od knjige, preko telefona, do šolje čaja i olovke.

 

fotelje_6

Foto: pinterest.com

Kako god vam izgledalo, ni izbliza nije nestabilna kako izgleda, čak je vrlo udobna i pogodna za terase i bašte.

 

fotelje_7

Foto: pinterest.com

Ukoliko radite od kuće, pa dosta vremena provedete u fotelji, uz odgovarajući dezen, držimo da je ovo idealno rešenje ako birate radnu fotelju, a đelite da izbegnete onaj frigidan kancelarijski izgled.

fotelje_8

Foto: pinterest.com

Za svaku priliku, za svaki stil, za sva vremena, njeno veličanstvo – udobna foteljica.

 

fotelje_9

Foto: pinterest.com

Ako u kuhinji ili negde u stanu imate pult, neizostavno bismo vam predložili ovako nešto, šik i udobno, sa primesama otmenog.

 

fotelje_10

Foto: pinterest.com

Kada pomešate moderno i klasično, dobijete ovako nešto, neupadljivo, a opet primamljivo.

 

fotelje_naslovna

Foto: pinterest.com

Vrhunac uživanja i opuštanja koje jedan komad nameštaja može da vam priušti. Iz ove fotelje, čini se, svaki problem izgleda manji i lakši.

 

fotelje_zadnje

Foto: pinterest.com

Ovo smo sačuvali za sam kraj. Da, lazy bag, ali modifikovan tako, da nas pre podseća na neko udobno i mekano gnezdo u kome se da provoditi slobodno vreme.