Ako spadate među one ljude koje se nikada nisu klanjali klišeima i pravilima, ordinarnosti i svakodnevici, onda smo pronašli nešto što će vam potpuno odgovarati. One nisu otmene crne, strastvene crvene, ekscentrične ljubičaste, devojačke roze, neupadljive bež, niti nevine bele. One su pravljene za hrabre, odvažne i one koje asfalt svetskih metropola osvajaju sigurnim korakom. Ovom prilikom smo se odlučili za 10 komada obuće prošaranih bojama nepredvidivog i snažnog leoparda, ali i bojama divlje zebre. Nećemo više da vas zadržavamo, one su tu i željno isčekuju svoje nove vlasnkike koje će moćno i ponosno gaziti u njima, poput pravih gracija.

leopard_nike

Foto: nikeoutlet.us.org

Patike su ušle i u visoku modu. Otuda ih ima u svim dezenima. Patike u ovom dezenu možemo iskoro očekivati i na crvenom tepihu.

 

animal_print_cipele_naslovna

Foto: Pinterest

Salonke u enimal dezenu postale su klasika. Zima, leto, proleće, jesen, uz topao kamiin ili na ludim žurkama na Ibici. Vole ih dame od stila, modne blogerke, mlade devojke i ozbiljne gospođe. Jednostavno, salonka za sve posebne prilike! A takvih prilika je, složićete se, bezbroj.

lepoard_mokasine

Foto: 1stdibs.com

Ozbiljne dame od stila i poslovne žene ih obožavaju. Jer, one su efektne, udobne, šik. Mokasine. Čar mokasina je što se u njima, iako su skroz ravne, veoma elegantne i uklopljive u mnoge situacije.

enimal_print_strit

Foto: sheerluxe.com

Instagram ih je prepun. Baletanke i espadrile, jednostavne, jeftine, lako uklopljive. Nose se svaki dan, jednosezonske su, lako se zavole. Stritstajl u stilu leoparda!

cipele_enimal_print

Foto: fashiongum.com

Enimal print gležnjače? Zašto da ne! Udobne i efektne i tokom dana!

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Rasplamsana vatra i neistražena divljina, sve to sadržano u samo jednom paru cipela. One su dokaz da je to moguće.

Zebra_salonke

Foto: heels.com

Udobne, efektne, a dovoljno udobne da u njemu zaplešete sa nekim tigrom…

 

muške_lepoard_cipele

Foto: AliExpress.com

Za one muškarce koji prate modu, drže do sebe i vole da menjaju skupe i udobne cipele. Skupe i udobne, da, ali ne samo takve – za sve one koji vole šik! Nameće samo jedno pitanje, a to je: gde mogu da se nađu? Na AliExpressu, verovali ili ne.

lepoard_sandala

Foto: neimanmarcus.com

Prosto je nemoguće da obujete ovakvu sandalu a da se ne osećate kao kraljica! Jer letnje razigrane sandale u bojama leoparda upotpuniće vruće dane, a pogotovo vrele i kratke noći.

 

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Platforme same po sebi ostavljaju poseban utisak, a ove sa slike učiniće da vas zapamti svako pored koga prođete.

 

Naslovna fotografija: augustinesidik.blogspot.com