Na prvi pogled, čine se daleko jednostavnijim bićima nego što su žene. Njima nije bitno koja je nijansa u pitanju, plava je plava, a crvena, prosto, crvena. Za desert je dovoljno da dobiju bilo šta slatko i ukusno, ne zanima ih ni kako se to zove, niti koliko kalorija ima, a još manje šta sa čim ste pomešale. Popodnevna dremka uz novine, pivo i kikiriki uz utakmicu, okretanje za zgodnom ženom, beskrajni razgovori o kolima i fudbalu, glasno navijanje, sve su to sitnice u kojima oni uživaju i kojih nikada neće biti spremni da se odreknu, pa čak ni kada budu šetali unuke. Jer to su oni. Muškarci. I ne treba se na njih ljutiti. U njima zauvek ostane da čuči dečak koji skuplja stripove i potajno sanja da diže tegove.

boje

Foto: dennisclay.wordpress.com)

Ne, nije šala, muškarci na ovoj slici zaista prepoznaju samo tri boje, a ako vam je to neverovatna informacija, pazite ovo – neki čak i dve!!!

gledanje_tevea

Foto: World of Diets

Pivo, upravljač i grickalice – sveto trojstvo za svakog muškarca.

jedu_rukama

Foto: ripleys.com

Da, jedu rukama, to im je valjda ostalo upisano u genetski kod još iz doba kada su ubijali tojagom i dovlačili lovinu u pećinu, te jeli pored vatre.

kosarka_sa_drustvom

Foto: trem.org

Subota je, zna se, rezervisana za basket sa drugarima iz kraja. Tim koji izgubi plaća pivo i to se zna.

ne_peru_sudove

Foto: Redbook

Pranje sudova, trešenje i mešenje jednostavno nije na njihovoj listi obaveza i nikada neće ni biti, tu ni oklagija ne pomaže.

odmeravaju

Foto: Pulse.ng

Odmeravanje devojaka? Pa to je počelo onog momenta kada je Bog stvorio ženu i prestaće kada dođe smak sveta.

ostavljaju_carape

Foto: Thimbleanna

Razbacivanje čarapa po podu? O, čast izuzetcima (ako ih ima), ali to je disciplina u kojoj su neprikosnoveni.

peru_kola

Foto: WHEELS.ca

Nedelja postoji da se između ostalog “prčka” oko kola i da se na kraju ljubimac na četiri točka uglanca do sjaja i tu nema rasprave.

slaganje_boja

Foto: Business Insider

Neretko se završi pravom katastrofom kada pokušaju da eksperimentišu svojim stilom i izborom odeće… Začudo, oni misle da su potpuno šik.

utakmica_sa_drugarima

Foto: anna.fi

Gledanje utakmice sa drugarima je jedna od najglavnijih stvari u njihovom životu, bez obzira na uzrast.

Naslovna fotografija: QyGjxZ