Početak nove školske godine i septembar nose nove izazove i druženja za decu, a u neku ruku olakšanje za mame. Na po malo šaljiv, i zabavan način, predstavljamo vam razloge zbog kojih svaka majka može da odahne 01. septembra, pod uslovom da pada u toku radne nedelje.

 

Ranije_na_spavanje_1

Raniji odlazak na spavanje? To se moglo podvesti pod misaonom imenicom u toku letnjeg raspusta. No, nove radne obaveze od vašeg mališana zahtevaće uredniji san.

(Foto:www.goodhousekeeping.com )

Mir_u_kuci_2

Ponovo ćete se prisetiti kako u toku dana izgleda mir, tišina i kuća po kojoj nisu razbacane igračke i bojice na sve strane. (Foto: makeupandfitness.com)

Kafa_sa_komsinicom

Kafa sa komšinicom, prilikom koje vas niko neće prekidati vriskom i cikom? Da, sada je to moguće. (Foto:www.thesavvygal.co)

Gardening

Opuštanje koje vam donosi sređivanje bašte i omiljenog cveća sada možete priuštiti sebi u izobilju. (Foto: khabar.ibnlive.com)

Domaci_rad

Sa zadovoljstvom ćete gledati svoje dete kako pod utiskom novih radnih navika radi domaći ili rasprema knjige i školsku opremu.

(Foto: www.bachpanglobal.com)

Zagrljaj

Posle celog dana razdvojenosti, cenićete svog mališana još više i svaki trenutak proveden sa njim će vam biti dragocen. (Foto: www.parents.com)

Topla_kupka

Posle napornog dana, kada deca legnu na spavanje izmoreni od druženja i učenja, moći ćete u miru da se opustite u kadi punoj tople mirišljave vode, a da vas ne zatekne katastrofa kada izađete iz kupatila. (Foto:www.shutterstock.com)

 

Rad_od_kuce

Sedećete za kompjuterom i završavati svoj posao u potpunom miru, bez bojazni da će se deca zatrčati da igraju igrice onog trenutka kada otvorite svoj mail.

(Foto: www.thebalance.com)

 

Slobodno_vreme

Odjednom, ponovo vreme dobija novu dimenziju. Skuvan ručak, sređena kuća, ispeglan veš, a tek je prošlo podne. (Foto: www.shutterstock.com)

 

Citanje_knjige

Moći ćete da nastavite da čitate vašu omiljenu knjigu na koju se nataložila prašina dvoipomesečnog raspusta. (Foto. www.gettyimages.com)

Naslovna slika: committostayfit.com