„Nikada ne potcenjujte moć onoga što svetluca“, izgovorio je jedan izmišljen lik sa velikog filmskog platna. Ipak, nije izmišljotina to da prelamanje svetlosti i boja donosi neku magiju bez koje svet ne bi bio isti. Kada u tu magiju ukomponujemo stil, dodamo smelost i začinimo svakodnevicom, tada neminovno materijalizam otkriva svoju najsjajniju stranu, u ovom slučaju, optočenu čuvenim „Swarovski“ kristalima kojih, koliko god da ima, nikada nije previše. Bilo da govorimo o nekom komadu nakita, diskretnom ili upečatljivom, o sitnim običnim predmetima koje su ovi kamenčići pretvorili u oruđe ekstravagancije, ili o odevnim predmetima sa dijamantskim odsjajem, „Swarovski“ je tu da popravi stvar, zar ne?

Foto: youtube.com

Foto: youtube.com

Mora biti magija, zvuk koji proizvodi klavir optočen ovim hipnotišuće svetlucavim kamenčićima…

 

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Iako ova dekadencija nekako najviše priliči ukusu arapskih šeika i emira, priznajte da možete da zamislite sebe kako vozite jedan od ova dva spektakularna lepotana kroz centrar grada, po sunčanom i lepom danu…

 

Foto: etsy.com

Foto: etsy.com

Neki od najlepših dragih kamenja optočeni su upravo Swarovski kristalima…

 

Foto: ahappymum.com

Foto: ahappymum.com

Hodajući po ovim stepenicama, osetićete se kao da idete pravo prema raju…

 

 

Foto: adworks.pk

Foto: adworks.pk

“Život na visokoj nozi”, zna se vrlo dobro šta znači, ali kada je taj život ukrašen dodatnim sjajem, onda dobija jednu potpuno novu dimenziju.

 

Foto: lorioreo.deviantart.com

Foto: lorioreo.deviantart.com

Sva strast ovog sveta zarobljena u crvenom kristalu.

 

Foto: wheretoget.it

Foto: wheretoget.it

Zaslepljujuća raskoš intime i strasti.

 

Foto: torontoisfashion.com

Foto: torontoisfashion.com

Mislite da svetlucavu kupku mogu samo dame iz visokog društva da priušte? Razmislite još jednom i prepustite se ogoljenom hedonizmu.

 

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih komada vatrenog oružja svih vremena, čuveni Kalašnjikov AK-47, optočen Swarovski kristalima. Da ili ne?

 

Foto: leilahautecouture.com

Foto: leilahautecouture.com

Kada žena u bračne vode uplovi u venčanici koju krase ovi kristali u vrednosti od preko milion američkih dolara, jedini način na koji njen izabranik može da je tretira, jeste kao apsolutnu kraljicu, sve dok ih smrt ne rastavi… 

 

Naslovna fotografija: WallpaperSafari