Sve što smo do sada mogli reći o crvenoj boji rekli smo i to na najlepše načine kojih smo se dosetili. Boja kojom su obojene ljubav, strast, požuda, izazov, rat, krv, uredni nokti i pune usne, podjednako dobro pristaje i dugačkoj, ali i kratkoj haljini. I poslovnom, ali i večernjem kompletu. Crvenim detaljem u vidu cipela, torbe ili šešira, ne samo da ćete privući i zadržati pažnju, već ćete probuditi i oplemeniti prostor u kome se nalazite. Na kraju krajeva, postoji li iko na ovom svetu ko ne voli ovu moćnu i kontraverznu boju?

crvena_venčanica

Foto: AliExpress

Dugačka crvena haljina je idealna za ljubiteljke crvene boje koje moraju biti elegantne u datoj prilici. Postoji trend venčavanja u crvenim haljinama i venčanicama. Na čuvenom AliExpressu, našli smo ovu.

 

crveni_mantil

Foto: grazia.rs

Ko kaže da je dukserica samo za dečake i da je samo za trening i da može da se nosi samo uz patike? Duksevi su postali modni odevni komad, namenjen čak i za nošenje uz suknju.

 

crvena_haljina

Foto: ZAful

Kao krv crvena kratka haljinica koja otkriva gola ramena i deo leđa… Pa koja žena bi joj mogla odoleti? Ili muškarac. 🙂

 

crvene_pantalone

Foto: bluewater.co.uk

Crvene “zvoncare” sa dubokim strukom jedan su od najzahvalnijih modela pantalona koji je ikada sašiven. Dizajniran je tako da sakrije sve što ne valja i istakne sve ono lepo što jedna žena može da ima.

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Crvena torba, bila mala ili velika, za svaki dan ili posebne prilike, uvek i u svako doba je nezaobilazni “must have”.

 

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Čini se da ni jedna boja ne pripada podjednako svim godišnjim dobima kao crvena. Crvene cipele, rolka bez rukava i detalji na nežno roze suknjici učiniće vas devojkom koja mami pogled više.

 

crven_kaput

Foto: polyvore.com

Crveni kaput idealan je za razbijanje jesenjeg sivila i zimskog belila.

 

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Postoje samo dve reči kojima bismo mogli da opišemo izbor odeće i obuće na slici, a to su: apsolutna i dominacija.

 

Foto: pinterest.com

Foto: pinterest.com

Crveni sako svakako je idealan za svaku poslovnu priliku, ali i kada hoćete da budete primećeni onda kada su elegancija, stil, ali i senzualnost u prvom redu.

 

bordo_šešir

Foto: wallhere.com

Poznavaoci prilika kažu da kada se nosi nešto crveno, šminka treba da bude blaža, gotovo neupadljiva. Ona je poslušala savet i napravila idealan izbor, kako po pitanju šminke tako i po pitanju ovog spektakularnog tamnocrvenog šešira.

Naslovna: secondfirsts.com